Unique characters,
One driven team

Het Filmhuus bestaat uit een bedreven team van professionals met ieder een eigen achtergrond en specialisatie. De disciplines lopen uiteen van een filmregisseur/producent, animator en bedrijfspsycholoog tot aan een commerciële rasondernemer.
Iedereen heeft één gemeenschappelijk doel: de presentatie van uw bedrijf tot kunst verheffen. Beeldende kunst welteverstaan. Dynamisch, snel en aansprekend.


Jeroen Wielheesen

Door onze eigenwijze aanpak wordt uw bedrijf bekeken vanuit een heel originele invalshoek. Statische informatie wordt door ons begrijpelijk en visueel aantrekkelijk gemaakt. Zo wordt de communicatiekracht van uw boodschap vergroot.

jeroen@hetfilmhuus.nl
+31 6 36 17 22 69

Paul Haans

Wij streven ernaar om met de juiste middelen uw verhaal te vertellen, omdat de aandachtscurve niet eeuwig is. De kunst zit hem in hoe de identiteit van uw onderneming wordt verpakt in die waardevolle seconden.

paul@hetfilmhuus.nl
+31 6 12 52 13 33

Ruben Elshof

De afgelopen, veelbewogen jaren heb ik mogen leren dat het juiste pad vanzelf wordt gevormd, zolang je maar naar je eigen gevoel blijft luisteren en daarin gelooft. Met Het Filmhuus probeer ik collega-ondernemers te laten inzien dat er ook andere, betere mogelijkheden zijn om op een positieve manier op te vallen en succesvol te zijn.

ruben@hetfilmhuus.nl
+31 6 13 42 07 60

Ralf Wentink

“Obstakels kunnen omzeild worden en barrières zijn er om te doorbreken op weg naar een geslaagde productie. Ik zet alles op alles om de filmlocatie naar mijn hand te zetten. Het eindresultaat is voor mij het enige dat telt.”

ralf@hetfilmhuus.nl
+31 6 36 26 46 37

Cut! Eerst het concept,
dan de ontwikkeling

De vertaalslag van een denkbeeld naar een creatie begint met goed inlevingsvermogen. Wij denken dit te beheersen, maar vragen u om dit zelf te ondervinden. Voordat we de camera ter hand nemen gaan we met elkaar in gesprek, organiseren we brainstormsessies en maken we een schets op die we testen op de ideale doelgroep: u. Hebben we de juiste snaar geraakt? Dan is het tijd voor de volgende stap: uw verhaal in de schijnwerpers zetten.