Image

Het Filmhuus Theater

Het Filmhuus geeft elke tweede woensdag van de maand een filmvoorstelling in Huize Vredenburg. Deze avonden worden georganiseerd door
Het Filmhuus, Kulturhus de Nieuwhof, Audiovisueel Faas, Huize Vredenburg en Tekstschrijfster Marije Hendriks. In juli en augustus is het zomerstop.

Nieuwe website Het Filmhuus Westervoort

Filmhuus Westervoort Tickets kunnen voortaan rechtsstreek via de eigen website van Filmhuus Westervoort gereserveerd worden:

www.filmhuuswestervoort.nl

Filmhuus Westervoort organiseert, elke tweede woensdag van de maand, een filmavond in Huize Vredenburg. De filmavond maakt het mogelijk om kleinschalig, in een gezellige setting, met andere dorpsgenoten een mooie/bijzondere/grappige/speciaal geselecteerde filmhuisfilm te zien.

Programma
Om 19.30 is iedereen welkom in Huize Vredenburg. Het eerste kopje koffie of thee bij binnenkomst is gratis. De film start om 20.00 uur en halverwege de avond is er pauze. Slechthorenden kunnen dankzij de aanwezige ringleiding met een hoortoestel het geluid van de film beluisteren zonder storend omgevingsgeluid.

U kunt kaartjes ook reserveren bij Kulturhus De Nieuwhof. Ze kosten 5 euro per stuk en kunnen opgehaald worden bij Kulturhus De Nieuwhof. Filmliefhebbers die wel reserveren maar niet van tevoren hun kaartje ophalen, kunnen tot 19.45 uur binnenkomen. Na dit tijdstip komen de reserveringen te vervallen.