Image

Het Filmhuus Theater

Het Filmhuus geeft elke tweede woensdag van de maand een filmvoorstelling in Huize Vredenburg. Deze avonden worden georganiseerd door
Het Filmhuus, Kulturhus de Nieuwhof, Audiovisueel Faas, Huize Vredenburg en Tekstschrijfster Marije Hendriks. In juli en augustus is het zomerstop.

10 oktober – The Leisure Seeker

Woensdag 10 oktober draait Filmhuus Westervoort in Huize Vredenburg de film ´The leisure seeker´. Deze intieme roadmovie is een romantische ode aan het leven. De kaartjes voor dit gezellige avondje uit in Westervoort kunnen alvast worden gereserveerd.

Over de film
Ella en John hebben samen een prachtig leven gehad. Nu ze beiden ernstig ziek zijn, verlangen ze naar een laatste avontuur. Met hun oude camper, The Leisure Seeker, ontvluchten ze de benauwende bemoeienis van hun dokters en volwassen kinderen. Het wordt een reis vol verrassingen, tegenslagen en herinneringen, van Massachusetts naar Florida. Onderweg vinden ze hun liefde voor het leven en voor elkaar terug. Helen Mirren en Donald Sutherland schitteren in The Leisure Seeker, een romantische tragikomedie naar de gelijknamige bestseller van Michael Zadoorian.

Image

Vink hierbij aan wanneer u graag per email de maandelijkse aankondiging van de nieuwe filmvertoning wilt ontvangen.

Ja, graag

Uw naam en emailadres worden enkel gebruikt ten behoeve van uw reservering. Ze worden in geen geval aan derden verstrekt. Mocht u aangeven de aankondiging voor de nieuwe filmvertoning te willen ontvangen, worden de gegevens ook hiervoor bewaard.

Programma
Om 19.30 is iedereen welkom in Huize Vredenburg. Het eerste kopje koffie of thee bij binnenkomst is gratis. De film start om 20.00 uur en halverwege de avond is er pauze. Slechthorenden kunnen dankzij de aanwezige ringleiding met een hoortoestel het geluid van de film beluisteren zonder storend omgevingsgeluid.

U kunt kaartjes ook reserveren bij Kulturhus De Nieuwhof. Ze kosten 5 euro per stuk en kunnen opgehaald worden bij Kulturhus De Nieuwhof. Filmliefhebbers die wel reserveren maar niet van tevoren hun kaartje ophalen, kunnen tot 19.45 uur binnenkomen. Na dit tijdstip komen de reserveringen te vervallen.